Ta mig till mobilanpassad hemsida
Dela:

Årets Klubb 2014 korad på Manifestgalan

2015-02-09 18:29:08

2015-02-10
Vinnarna av SAMI:s Manifestpris Årets Klubb utsågs på fredagens Manifestgala på Nalen.

 

Nattklubbsbesökare över hela landet har röstat fram sin favoritklubb bland de över 600 klubbar som ersätter artister och musiker för den musik som spelas på dansgolvet. SAMI delade ut Manifestpriset Årets Klubb för andra året i rad och Kafé de luxe från Växjö fick ta emot sitt pris vid Manifestgalan på Nalen i Stockholm med motiveringen:


"För sin schyssta musik och de mest engagerade klubbesökarna, som kommer för klubbens trevliga miljö och spännande musik. Besökare beskriver den som ett stort vardagsrum där man alltid träffar vänner och klubben där allt verkligen är möjligt. Har du inte varit där har du en stor upplevelse framför dig, väl värd inte bara en omväg utan en separat resa till Växjö."

 

För mer information kontakta:

Elisabet Widlund, kommunikationschef SAMI

elisabet.widlund@sami.se

0730-44 94 09SAMI (Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation) bevakar artisters och musikers rättigheter inom ramen för både svensk och internationell upphovsrättslagstiftning. Ersättning samlas in i samarbete med Ifpi och pengarna kommer från mer än 43 000 licenstagare som betalar för att använda musik i sin verksamhet. SAMI har över 33 000 anslutna musiker och artister som medverkat på en inspelning, och som får ersättning när deras musik spelats offentligt.

www.sami.se 

Aktuellt

Hjälp oss hitta våra saknade vänner!

Nu listar vi de låtar som spelats 2015, där hela eller delar av SAMI-listan saknas. Vi har pengar som väntar på de som är med på dessa inspelningar. Men utan SAMI-listan vet vi inte vilka de är. Har du medverkat på någon av låtarna? Vet du någon som saknas?

Saknade SAMI-listor ››

 

Arkiv ››