Ta mig till mobilanpassad hemsida
Dela:

Vinnarintervju Årets Klubb 2016

2017-03-09 15:01:39

Verket Nattklubb på Nöjesfabriken i Karlstad tog hem titeln Årets Klubb för andra året i rad. Vi har fått några ord med vinnarna och Martin Hygård, nattklubbschef på Verket har svarat på några snabba frågor.

 

Vad är det som gör Verket så populärt?

- Vi ser oss själva som en modern nattklubb som ständigt jobbar hårt för att ligga i framkant av utvecklingen. Både i teknik och produktion men även inom musik och service. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntan. Ingen kväll är ordinarie hos oss.


Vad har musiken för betydelse för er klubb?

- Musiken är oerhört viktig. Vi har valt en linje där vår klubb ska utge en internationell känsla så som vilken storstad i Europa som helst. Musiken spelar därmed väldigt stor roll. Hos oss uppträder dj:s från hela världen och vi försöker hålla minst ett internationellt besök i månaden. Det blir ofta fler. Vi är även stolta över att kunna hålla en skön balans mellan manliga och kvinnliga djs på vår scen. Vi kommer i vår påbörja ett nytt musikprojekt en gång i månaden som vi snart berättar mer om, håll utkik!


Vad betyder det för er att vinna två år i rad?

- För oss som sover, äter och andas Verket känns det otroligt härligt att det inte var en engångsföreteelse att bli framröstad till Sveriges bästa klubb. Vi vill därmed passa på att tacka alla i vårt team och även alla gäster som gjort detta möjligt! 

 

Vinner ni nästa år också?

- Har vi vunnit två år i rad är jag övertygad om att Karlstad kommer göra sitt absolut yttersta för att kamma hem priset ett tredje år innan det är dags att lämna över till någon annan. 

/Ninni Grufvman, Kommunikation

Nyhetsbrev

Fyll bara i din e-postadress nedan, så får du också SAMI:s nyhetsbrev!