Ta mig till mobilanpassad hemsida
Dela:

Arbeta på SAMI

Vi söker en fullstack-utvecklare

SAMI | Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation samlar in och ser till att artister och musiker får ersättning när deras musik spelas offentligt. Vi har idag närmare 42 000 verksamheter i Sverige som betalar för sin musikanvändning – från butiker och gym till hotell. I takt med att vi ständigt växer söker vi nu fullstack-utvecklare som med hjälp av Node.js och .NET Core vill vara med och arbeta fram våra helt egna system som är byggda i mikrotjänstarkitektur och hostade på AWS molnplattform.


Det här erbjuder vi dig
I ditt arbete kommer du få vara med att ta fram och vidareutveckla våra verksamhetssystem, dels ett avräkningssystem som är byggt på Node.js och Typescript samt vår nya webbplattform som bygger på .NET Core. Du kommer arbeta på vårt kontor utifrån ett agilt arbetssätt tillsammans med kompetenta kollegor som brinner för det de gör. Du kommer även få stort inflytande gällande arbetsuppgifter samt val av teknik då Sami värdesätter idékraften hos våra utvecklare.


För att passa in ser vi gärna att du är en driven person med skinn på näsan och ett intresse för ny teknik. Vi tror också det är viktigt att du är ansvarstagande och noggrann då du måste kunna ta tag i saker på egen hand.

 

Vi tror att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant inriktning, t.ex. civilingenjör eller systemvetare
  • Goda kunskaper inom något av följande: Node.js, C#, .NET Core, Entity Framework
  • Kunskaper inom frontend-utveckling och JavaScript-ramverk som React, Angular eller Vue.js
  • Kunskaper inom SQL då vi hanterar stora datamängder
  • Goda kunskaper inom det svenska språket

 

Det är även meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom Typescript, Amazon, Docker, Elasticsearch, mikrotjänster och testdriven utveckling samt ett agilt arbetssätt.


På Sami erbjuder vi dig
Bland annat möjligheten till att arbeta med den senaste tekniken, jobba tillsammans med och utbyta erfarenheter med oerhört kompetenta kollegor och på så sätt lära dig nya saker. Du får också vara en del av en otroligt rolig framtid med många spännande projekt, med möjlighet att arbeta internationellt. Det finns även stora möjligheter till inflytande gällande arkitektur och teknikval. Du blir en del av ett företag med en arbetskultur som kännetecknas av en öppen attityd, en genuin känsla av delaktighet samt kollegor som tycker om det de gör och att bidra till något gott.

 

Tycker du detta låter intressant?

Då tycker jag du ska skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta mig, Joakim Grundström på joakim.grundstrom@sami.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ta mig till ansökan nu!  ››